Тарикатът Марешки отиде да се пече на Малдивите!

Милионерът се глези след елементарните си предизборни пируети

1479305911-mareshki

Определящият се като милионер-бедняк Веселин Марешки е решил да си вземе отпуск от напрегнатите политически дни, като замине на почивка на Малдивите, пише БЛИЦ, позавайки се на отлично информирани източници.

В островната Индонезийска държава Марешки ще остане поне седмица. Толкова време ще му е нужно, за да релаксира от сложните на пръв поглед, но елементарни политически пируети, които разигра в разгара на битката за държавен глава.

maldives-resort

Малдивите са райско място за отдих

Аптечният бос с апетит към петрола първоначално се обяви като твърд противник на генерал Румен Радев, но след това внезапно се изметна. Сега Марешки се чуди какъв курс да поеме, за да съхрани мажоритарната си подкрепа от 11% колкото е възможно повече време, за да не изтече в канала.

На Малдивите Марешки ще има достатъчно време да помисли какъв курс да предприеме, за да може да оцелее в българската политическа джунгла.

Новоизлюпеният политик обича да повтаря като престарял папагал колко бедни и изтерзани са българските граждани, но малцина знаят, че един коктейл в екзотичния курорт се равнява на една средна работна заплата в татковината ни.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: