Цецка не трябва да подава оставка като шеф на НС! Срамът е за Фандъкова, Николов, Дончев, и най-вече – за най-големия страхливец в тази държава – Бойко Борисов!

 a8f113d483c1b6af050f2d10a4b3bd78

Искам да се обявя категорично срещу оставката на Цецка Цачева като председател на НС. Цецка Цачева е най-храбрият гербер, единственият който не се уплаши да тръгне на изгубена битка. При този протестен вот, абсолютно всеки кандитат на ГЕРБ би загубил. И всички други се изпокриха като мишки, вкл. тези, които са по-популярни от Цачева. Скри се и бащицата Бойко Борисов. И тази храбра жена пое възможно най-безнадеждната битка, пое неизбежния удар върху партията си, върху себе си.

Подобна смелост заслужава адмирации. Парламентът е обречен, но следва да завърши пътя си с този председател! Няма никакъв смисъл някой от страхливците гербери да управлява Народното събрание още 3 месеца.

Цачева има моите лични адмирации за жертвата, която направи. Срамът е за Фандъкова, Николов, Дончев, и най-вече – за най-големия страхливец в тази държава – генерал-лейтенант Бойко Борисов!

Добри Божилов
Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s