От партията „Нова алтернатива“ в Сливен обявиха подкрепа за кандидата за президент Румен Радев

8
От партията „Нова алтернатива“ в Сливен обявиха подкрепа за кандидата за президент Румен Радев. Позицията на местното ръководство заяви днес в Пресклуба на БТА в Сливен областният председател на партията Петър Димитров.
По думите на Димитров от партията застават зад личностните качества на ген. Радев на държавник, управленец, който може бързо и адекватно да взима решения в кризисни ситуации. Той апелира патриотичните организации в областта да гласуват за него.
Общинският съветник Иван Петров упрекна кмета на Сливен Стефан Радев, че се е включил в предизборната кампания и нарече думите му за последствията от евентуална политическа нестабилност за общината заплаха към гражданите.
Юлиан Петров, член на общинската организация на БСП в Котел заяви, че е станал свидетел на заплахи и шантаж от представители на държавни и общински институции към хора от общината да гласуват за кандидата на ГЕРБ. Той твърди, че заради коментари в личния си профил в социална мрежа, е бил подложен на проверки от държавни институции. В неговия хранителен магазин е била извършена проверка от Комисията за защита на потребителя и му е бил съставен констативен протокол.
Общинският председател на БСП в Сливен Атанас Делибалтов заяви, че в изборния ден ще организират сериозна съпротива срещу евентуални манипулации. Чрез наблюдатели и застъпници от БСП ще следят за нормалния изборен процес./БТА

ВИДЕОЗАПИС ОТ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА:
Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s