Община Сливен извършва неотложни ремонти на участъци от общински пътища

%d0%b8%d0%b7%d1%82%d0%b5%d0%b3%d0%bb%d0%b5%d0%bd-%d1%84%d0%b0%d0%b9%d0%bb-1Община Сливен извърша неотложни ремонти в ограничен обем на участъци по общинските пътища Изгрев-Божевци, от връх „Българка“ до местността Меча поляна, Бяла-Въглен, свлачищен участък от Бяла по посока Новачево, Кабиле-Жельо войвода и Бозаджии-Чокоба-Крушаре. Дейностите стартираха преди изтичането на месец октомври и ще приключат в края на ноември.

 

Договорите са сключени по три обособени позиции. Първата позиция е за пътя Изгрев–Божевци и път от връх „Българка“ до местността „Меча поляна“. Възстановяват се опасни разрушения по пътната настилка чрез локални ремонти, машинни изкърпвания и цялостно асфалтиране на участници до размера на разпределените средства.

 

Втората позиция е за строителни дейности основно по пътя Бяла-Въглен и за довършителни работи по преодоляване на транспортните затруднения по свлачищен участък от Бяла по посока Новачево.

Дейностите по третата позиция са за продължаване на неотложния ремонт в участък от пътя Кабиле-Жельо войвода и възстановяване на опасни разрушения по участъци от пътната настилка на пътя Бозаджии-Чокоба- Крушаре.

Възложените дейности се извършват с целеви средства от републиканския бюджет.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s