БОРИСОВ ПАК ИЗЛЪГА! НЯМА ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА, АКО ЦАЧЕВА ЗАГУБИ!

214-162690-1_wideВодещият на „130 минути“отправи забележка към Борисов за назидателния тон и опитът да се скара на зреителите

„Майката е свято нещо, реших за нашия кандидат още през лятото. Особено с моя случай на Мама Мецанка, знам, че майката е най-важното нещо“ Това каза премиерът Бойко Борисов в студиото на Би Ти Ви по отношение на Цецка Цачева.
„Цачева е независим човек, не се е налагало да й давам указания какво да прави. Тя два мандата укротява представителите на всички партии, това е висше изкуство“, допълни Борисов.
„Ръководил съм всички, които бяха кандидати за президент на ГЕРБ. Само г-жа Цачева не съм. Дори тя ми беше началник като председател на НС“, поясни Борисов.
Практически Борисов уязви всички кандидати за президент. Не само Трайков, когото спомена поименно, но и Каракачанов, например. Става явно, че Борисов командва и партиите, които на пръв поглед изглеждат независими.
За казуса „Кристалина Георгиева“ Борисов каза, че това една страна да има президент на Световната банка е много висока чест. Дали има нов кандидат за еврокомисар той не отговори.
Премиерът отново излъга. Първо, Кристалина Георгиева няма да бъде президент, а един от 25 изпълнителни директори. С нейното напускане България губи цял ресор в ЕК, при това един от най-важните.
„Като българка аз исках да видя жена за шеф на ООН. Шансовете на г-жа Бокова намаляваха. Ако бях президент в онази ситуация щях да помоля премиера да смени кандидатурата ни“, каза Цецка Цачева.
Да поддържаш грешката си, дори след като резултатът е потвърдил, че е грешка, е лоша атестация за един бъдещ президент.

„На първия тур ще се преброим партиите. За съжаление срещу мене няма реален опонент от страна на левицата. С БСП няма как да се премерим. На ДПС има – Орешарски, патриотите имат“, каза Бойко Борисов в предаването „120 минути“ на Би Ти Ви.
Борисов е ужасно уплашен от прогнозите на социолозите. Отсега се стреми да разграничи БСП от Радев, за да не допусне коментари, че е бил победен от БСП. Страхът му от поражение е видим, изразява се в яростната паника, с която нападна зрителите и попита как си позволяват да му задават такива въпроси.Накрая Борисов и Цачева се скараха и на телевизиите, че не се съобразяват с тяхната програма и правят каквото си искат.

BNews.bg
Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s