Шофьор, заловен с 3,83 промила алкохол, призна: Цяла седмица я карам на ракия!

9b76508f80ad0a378ebebc475cecd286
49-годишен шофьор бе заловен от полицията да кара с рекордните за Сливенска област 3,83 промила алкохол. И това не му се случва за първи път. Само преди месец отнели книжката му, тъй като го хванали зад волана също след употреба на значително количество алкохол. Тогава тестът му отчел 3,75 промила.

Последната проверка била извършена преди дни от полицията в Сливен. Мъжът пътувал отново с колата си от родното си с. Бяла в посока с. Новачево. Подчинил се на подадения от униформените полицаи сигнал да спре. След това, макар и със затруднения в артикулацията, като пред близки приятели им се похвалил: „Цяла седмица я карам на ракия!“.

Когато тръгнали с патрулката към полицейското управление, пияният започнал да им прави забележки, че са объркали посоката. Казал им, че домът му бил в друга отбивка. Мислел, че го водят вкъщи, за да се наспи.

Вместо в леглото си обаче, нарушителят е изтрезнявал в ареста, където е бил задържан. Така станало и предния път на 13 септември, когато още сутринта го хванали да кара пиян. Тогава той изгубил контрол над волана и в района на жп-гарата в Сливен се забил в отводнителна шахта.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s