Без да иска, властта се изпусна колко са циганите – 1,8 милиона…

2111207297В опит да защити източването на държавни пари за ромски стипендии, вицепремиерът Кунева без да иска издаде една от най-строго пазените държавни тайни – колко са циганите у нас. Кунева обяви, че през 2020 г. те ще представляват 1/4 от работната сила. Но работната сила е 4 милиона души, следователно циганите следва да са 1 милион. Извън работната сила има деца и възрастни. Ако приложим общото съотношение сред населението (7,5:4), то ще излезе, че общият брой на ромския етнос е 1,87 милиона души.

Това циганизиране на държава отдавна е видимо. Периодично някой учен излиза и съобщава отделни шокиращи факти, но бързо му затварят устата. От години се знае например, че сред новородените на 3 бебета, само 1 е българче. Цели региони са с подменен състав. Например възрожденският български град Котел е изцяло циганизиран вече. Скоро предстои същото и с друга възрожденска перла – Елена. Изобщо не говорим за гетата в големите градове, в които никой не знае колко хора живеят.

С днешното си изказване, Кунева по същество обяви края на българската държавност. Циганите не са държаво-творен народ, те не могат да имат собствена държава. Станат ли прекалено много, просто разрушават текущата си държава, и отиват някъде другаде. Нашата територия ще бъде окупирана от някой по-силен.

http://gudelnews.com/

Advertisements

One response to “Без да иска, властта се изпусна колко са циганите – 1,8 милиона…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s