О. Силвестър: Ако сега педерастите опнат петалите и отидат при Бога, няма да има прошка за тях. Да се покаят, докато могат!

1915374_1114684095230949_2636379685457327149_nХомосексуалистите за пореден път доказаха, че са враждебни на обществото хора. Не зачитат правата на другите и правото им да изразяват свободно мнение. На един педераст е „разрешено“ да обяснява неговите аспекти на разложението, в което се намира, но на обикновения човек се отнема правото да отстояват своите ценности.

От Фейсбук ми премахнаха публикацията като противна на политиката им. Може и малко да съм прекалил, но не съм съгласен да гледам парад на педерасти по време на Задушница. Така се нарушават моите религиозни и човешки права. Оскверняват се чувствата ми! За пореден път съм погнусен от дискриминационната политика на хомосексуалистите и тяхната арогантност.

Човек и добре да живее, умира! Добре е педерастите и техните последователи да го знаят това. Ако сега опнат петалите и отидат при Бога няма да има прошка за тях. Добре е да се покаят, докато могат!

(за полуграмотните педерасти и техните последователи уточнявам, че това е проповед за вразумление. Всяка връзка с кълнене, проклинане, пращане в ада и друга форма на унищожение е бегла и случайна!)
Отец Силвестър Янакиев, ФБ
Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s